Tatar serowy

Idealnie nadaje się do kulek mięsnych, grubych paluszków lub krakersów :).








Składniki :

  • 1 mała szalotka
  • 2 ogórki konserwowe
  • 30 dag sera topionego
  • 5-6 łyżek mleka
  • 3 łyżki startego parmezanu
  • 1 łyżeczka mielonej papryki
  • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 
  • sól


Opis wykonania :


1. Szalotkę obieramy i drobno siekamy, ogórki kroimy w drobna kostkę.

2. Ser ucieramy z mlekiem, dodajemy ogórki, szalotkę, natkę i parmezan, doprawiamy solą i papryką mieszamy .( przed dodaniem soli skosztujcie być może nie trzeba będzie jej dodawać )







Podobne Przepisy

0 komentarze

W TEJ WITRYNIE SĄ WYKORZYSTYWANE PLIKI COOKIE, KTÓRYCH GOOGLE UŻYWA DO ŚWIADCZENIA SWOICH USŁUG I ANALIZOWANIA RUCHU. TWÓJ ADRES IP I NAZWA KLIENTA UŻYTKOWNIKA ORAZ DANE DOTYCZĄCE WYDAJNOŚCI I BEZPIECZEŃSTWA SĄ UDOSTĘPNIANE GOOGLE, BY ZAPEWNIĆ ODPOWIEDNIĄ JAKOŚĆ USŁUG, GENEROWAĆ STATYSTYKI UŻYTKOWANIA ORAZ WYKRYWAĆ NADUŻYCIA I NA NIE REAGOWAĆ.
Więcej o Polityce prywatności przeczytasz Tu
http://gotowanieipieczenieiloveit.blogspot.com/p/polityka-prywatnosci.html

Instagram