Cannelloni pod pierzynką z warzyw
Składniki :
1 opakowanie rurek cannelloni
1 duża cebula
olej
50 dag mięsa mielonego
2 ząbki czosnku
2 łyżki koncentratu pomidorowego
3 pomidory
1 papryka czerwona
1 mniejsza cukinia
sól, pieprz
20 dag startego sera
Opis wykonania :
1 Rurki cannelloni wrzucamy na osolony wrzątek, obgotowujemy tylko 2-3 minuty na małym ogniu , by rurki się nie odkształciły , a dały się przeciąć w poprzek na pół .
2. Mięso podsmażamy na oleju , dodajemy pokrojoną drobno cebulę i czosnek, wszystko przesmażamy.Dodajemy koncentrat , sól i pieprz.dusimy wszystko ,aż mięso będzie miękkie.
3. Cukinię i paprykę drobno kroimy w kostkę , pomidory sparzymy i obieramy ze skórki również kroimy w kostkę .
Komentarze
Prześlij komentarz
W TEJ WITRYNIE SĄ WYKORZYSTYWANE PLIKI COOKIE, KTÓRYCH GOOGLE UŻYWA DO ŚWIADCZENIA SWOICH USŁUG I ANALIZOWANIA RUCHU. TWÓJ ADRES IP I NAZWA KLIENTA UŻYTKOWNIKA ORAZ DANE DOTYCZĄCE WYDAJNOŚCI I BEZPIECZEŃSTWA SĄ UDOSTĘPNIANE GOOGLE, BY ZAPEWNIĆ ODPOWIEDNIĄ JAKOŚĆ USŁUG, GENEROWAĆ STATYSTYKI UŻYTKOWANIA ORAZ WYKRYWAĆ NADUŻYCIA I NA NIE REAGOWAĆ.
Więcej o Polityce prywatności przeczytasz Tu
http://gotowanieipieczenieiloveit.blogspot.com/p/polityka-prywatnosci.html