Tatar serowy
Idealnie nadaje się do kulek mięsnych, grubych paluszków lub krakersów :).
1. Szalotkę obieramy i drobno siekamy, ogórki kroimy w drobna kostkę.
2. Ser ucieramy z mlekiem, dodajemy ogórki, szalotkę, natkę i parmezan, doprawiamy solą i papryką mieszamy .( przed dodaniem soli skosztujcie być może nie trzeba będzie jej dodawać )
Składniki :
- 1 mała szalotka
- 2 ogórki konserwowe
- 30 dag sera topionego
- 5-6 łyżek mleka
- 3 łyżki startego parmezanu
- 1 łyżeczka mielonej papryki
- 1 łyżka posiekanej natki pietruszki
- sól
Opis wykonania :
1. Szalotkę obieramy i drobno siekamy, ogórki kroimy w drobna kostkę.
2. Ser ucieramy z mlekiem, dodajemy ogórki, szalotkę, natkę i parmezan, doprawiamy solą i papryką mieszamy .( przed dodaniem soli skosztujcie być może nie trzeba będzie jej dodawać )
Komentarze
Prześlij komentarz
W TEJ WITRYNIE SĄ WYKORZYSTYWANE PLIKI COOKIE, KTÓRYCH GOOGLE UŻYWA DO ŚWIADCZENIA SWOICH USŁUG I ANALIZOWANIA RUCHU. TWÓJ ADRES IP I NAZWA KLIENTA UŻYTKOWNIKA ORAZ DANE DOTYCZĄCE WYDAJNOŚCI I BEZPIECZEŃSTWA SĄ UDOSTĘPNIANE GOOGLE, BY ZAPEWNIĆ ODPOWIEDNIĄ JAKOŚĆ USŁUG, GENEROWAĆ STATYSTYKI UŻYTKOWANIA ORAZ WYKRYWAĆ NADUŻYCIA I NA NIE REAGOWAĆ.
Więcej o Polityce prywatności przeczytasz Tu
http://gotowanieipieczenieiloveit.blogspot.com/p/polityka-prywatnosci.html