Emiliański kurczak tradycyjny

 Przepis  pochodzi  z Włoch, kurczak jest bardzo aromatyczny i soczysty nie mówiąc już o aromacie cytrynowym mniam.








Składniki :

dla 4-6 osób

  • 1 nieduży kurczak (około 1 kg)
  • 3-4 duże ząbki czosnku
  • 1-2 gałązki rozmarynu
  • 2-3 listki laurowe
  • 1 cytryna
  • 3 łyżki masła 
  • oliwa z oliwek
  • sól, pieprz



Opis przygotowania :

czas przygotowania:















Podobne Przepisy

0 komentarze

W TEJ WITRYNIE SĄ WYKORZYSTYWANE PLIKI COOKIE, KTÓRYCH GOOGLE UŻYWA DO ŚWIADCZENIA SWOICH USŁUG I ANALIZOWANIA RUCHU. TWÓJ ADRES IP I NAZWA KLIENTA UŻYTKOWNIKA ORAZ DANE DOTYCZĄCE WYDAJNOŚCI I BEZPIECZEŃSTWA SĄ UDOSTĘPNIANE GOOGLE, BY ZAPEWNIĆ ODPOWIEDNIĄ JAKOŚĆ USŁUG, GENEROWAĆ STATYSTYKI UŻYTKOWANIA ORAZ WYKRYWAĆ NADUŻYCIA I NA NIE REAGOWAĆ.
Więcej o Polityce prywatności przeczytasz Tu
http://gotowanieipieczenieiloveit.blogspot.com/p/polityka-prywatnosci.html

Instagram